The Quick Style

Scen 1, Sara kulturhus, Skellefteå

Prisexempel

390 kr
Pris inklusive serviceavgift⁠.
Visa alla priser

I höst tar Sara kulturhus evenemangsutbudet i Sverige till en helt ny nivå när den internationella dansgruppen Quick Style gästar Skellefteå. Med sina hip-hop-influerade framträdanden har gruppen fått enormt många följare på sociala medier och blivit en av de största i sin genre.

Gruppen beskrivs som "en levande Tik-Tok-händelse" och bjuder på dansshower som inte liknar något vi sett tidigare. Den 27 september gör den Oslobaserade gruppen sitt enda Sverigestopp på Sara kulturhus. Då står ursprungstrion på scenen tillsammans med sitt crew bestående av 7-8 dansare. Missa inte det!

Om Quick Style
Quick Style står för ett sätt att leva, tänka och inspirera. Deras unika stil inom dans är påverkad av olika kulturer men starkt influerad av hiphopgenren. Gruppen skapades 2006 som Quick Crew av Suleman Malik, Bilal Malik och Nasir Sirikhan. De är uppvuxna i Oslo och tillbringade mycket tid på ungdomsklubbar, där de upptäckte dansens konst och bestämde sig för att satsa på den.

2006 vann killarna en lokal kulturtävling för ungdomar och kvalade in till den nationella finalen där de tog hem förstapriset i form av ett stipendium.Sedan dess har gruppen vunnit flera norska mästerskap, kommit på andra plats i Europeiska mästerskapen, samt blivit världsmästare två gånger (2008 och 2010) inom hiphop-genren.

2009 vann gruppen "Norske Talenter" och skrev ett artistkontrakt med Sony Music. De uppträdde på de största evenemangen runt om i landet, inklusive "VG-Lista Topp 20". Efter att ha gjort stor succé på YouTube, reser de fortfarande världen runt idag, undervisar, motiverar och inspirerar andra att upptäcka samma passion och glädje i dansen.

...

Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: ingen.
Väskförbud: gäller för evenemang i Scen 1 och Scen 2, läs mer här.
Garderob: är obligatorisk för väska och jacka. Garderoben finns i anslutning till scenen för evenemanget och avgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här.
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. På grund av utrymningstekniska skäl måste en rullstolsbiljett uppvisas av rullstolsburen person för entré till evenemang i Scen 1 eller Scen 2. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp, läs mer här.

Boka
27sep 19:30 - 20:20 Scen 1, Sara kulturhus

Kontaktinformation

Kanalgatan 43B
93131 Skellefteå
Telefon: 0910-736000

Arrangör: Sara kulturhus

E-post: biljettinformation@sarakult...
Hemsida: www.sarakulturhus.se

Mer från Scen 1, Sara kulturhus

Utbud

Prisinformation

Biljetter:

Stående: 390 kr

Sittande: 500 kr

...


Biljetter säljs på sarakulturhus.se, Skellefteå Turistcenter samt på arrangörens officiella bokningssida.

För biljettköp via Skellefteå Turistcenter tillkommer en extra serviceavgifter på biljetter.

För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 eller info@visitskelleftea.se

OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Fakta

Åldersgräns: ingen

Längd: ca. 50 min.

Publik sittande och stående.

Hitta hit