Öppet vissa helger

ÅbynLadan

Byske, Skellefteå

ÅbynLadan ligger naturskönt beläget mitt mellan Skellefteå och Piteå, 500m från E4 mot havet. Vi har butik, secondhand, kafé och ett flertal olika aktiviteter på området.

I vår butik hittar man hobbymaterial som färdiga pysselkit, mysig ull och roliga stickers. Vi säljer även presentartiklar och inredningsdetaljer samt alster av lokala hantverkare.

Kaféet erbjuder hembakt fika, våfflor, glass och annat gott.

Om man har tid och vill finns det en hel del att aktivera sig med. Utmana dig själv och andra i Trekamp eller Tipsrunda. Sätt dig med något pyssel eller låna en bok. Eller kanske bara ta en kaffe och lyssna på fåglarna....

ÅbynLadans fokus ligger på djur, natur och kultur...och upplevelser, förstås.

Vi hoppas alla som kommer hit kan hitta något att göra. Vi har små och stora saker att ta sig för. I kaféet kan man låna med sig en bok eller ett spel som förströelse till fikat, papper och pennor finns framdukat för den ritsugna och naturtipsrunda är uppsatt för de tävlingssugna. Man kan även tova, göra armband, naturpyssla och mycket mer. 

Under sommaren kommer flera temadagar att dyka upp, håll utkik på våra sociala medier för aktuell information. Vi kommer bl a att ha "Småkrypsdag" där vi gör fjärilsbarer mm, Ecoprinting där blad och blommor blir till ljuvliga konstverk, Naturpysseldag och många fler.

Vi arrangerar även Mångkamper med Flashpoint event. En mängd olika grenar finns att välja bland för att sätta ihop en femkamp som passar just eran aktivitet, allt från sumobrottning och bågskytte till spindelnät och naturklur. Ring för mer information.

Välkommen!

Kontaktinformation

Åbyn 41
93497 Byske
Telefon: 070-2978422

E-post: anna@abynladan.se
Hemsida: http://www.abynladan.se

Öppettider

Ladan har öppet för gruppbokningar, enligt överenskommelse samt vissa helger. Håll utkik på våra sociala medier eller ring för information.
  1. IdagÖppet vissa helger
  2. OnsdagÖppet vissa helger
  3. TorsdagÖppet vissa helger
  4. FredagÖppet vissa helger
  5. LördagÖppet vissa helger
  6. SöndagÖppet vissa helger
  7. MåndagÖppet vissa helger

Hitta hit