Salonger & behandlingar

Unna dig en stunds avkoppling och tid för dig själv, medan du blir ompysslad på bästa sätt. Lyxiga spaupplevelser, avkopplande massage och välgörande behandlingar hjälper dig både må och se bra ut. Här hittar du våra bästa tips på såväl massage, hudvård, fotvård, nagelbehandlingar och så mycket mer. Kika igenom utbudet nedan och boka in dig på en stunds avslappning. Sen är det bara att lägga gurkskivorna på ögonen och njuta.

Unna dig ett spabesök eller en massage

Här har vi samlat våra bästa tips på avslappnande behandlingar i Skellefteå. Hitta rätt behandling för dig och boka online redan idag.

 

I dagens stressiga samhälle behöver vi alla ta en paus då och då för att varva ner. Bland de bästa sätten att slappna av är att göra det i händerna på ett proffs. Låt vana händer massera ut all stress ur din rygg eller nacke, njut av varma spabad och känn avslappningen komma. I Skellefteå finns många salonger och studior som erbjuder en stor mängd olika behandlingar. Utforska världen av hudvårdsbehandlingar och fotvårdsbehandlingar, och ta hand om din hälsa genom hälsokost och hälsofrämjande behandlingar som t.ex. ljusterapi och bäckenkorrigering. Flera av dem är dessutom kopplade till Skellefteå Presentkort.