Bryggargatan Cocktailbar

Skellefteå

Bryggargatan Cocktailbar serverar klassiska cocktails såväl som egna spännande drinkar, och vi kompromissar inte på kvalitén.

Varje drink blandas av kvalitetsråvaror, isen är handhuggen och glasen både vackra att se på och goda att dricka ur. Vi serverar även en god och trevlig barmeny med allt från snacks och chark till råbiff och har utöver cocktails ett brett utbud av både alkoholfria drycker, vin, öl och sprit.

Vi serverar samma meny både i restaurangen och i baren.

Ordinarie öppettider

PRIVATA PROVNINGAR MED SARAH

Sarah tar även emot grupper om min. sex personer. Kom med önskemål om datum och typ av provning så försöker vi hitta en lösning. Förslag på provningar finns här nedan.

BUBBELPROVNING 
En lättsam och trevlig, men också väldigt lärorik grundkurs för den som gillar bubbel men kanske inte har stenkoll på alla detaljer. Vi testar och jämför några av de vanligaste sorterna och ni får med er lite användbara tips så att ni vet hur ni ska välja bland utbudet i vinbutiken.

CHAMPAGNEPROVNING
Vi gör en djupdykning i champagne som område och dryck och smakar på flera fantastiska viner. 

RÖTT VIN
Denna provning är för dig som vill lära dig mer om rött vin. Vi går igenom några av de vanligaste druvorna och områdena och smakar och jämför lätt vin, tanninrikt vin, fruktigt vin, fylligt vin, kryddigt vin, osv. Ni får även med er konkreta tips gällande hur ni ska tänka när ni ska välja ”rätt” vin till olika typer av maträtter.

VITT VIN 
Vi älskar vitt vin. Det finns så mycket spännande och gott! Friskt och fruktigt, fylligt och smakrikt, druvigt och blommigt. Men vad innebär dessa kategorier egentligen? Och hur matchar man på bästa sätt vitt vin mot mat? Kan man dricka vitt till kött?

ROSÉVIN
Rosé är mer än bara sommardricka. Vi testar olika varianter och pratar om hur man bäst kan matcha dessa mot olika former av tilltugg.

MAT OCH VIN I KOMBINATION
Välkommen till en trevlig, smakrik och lärorik kväll.
Vi testar sex olika rätter och sex olika viner. Ni får med er en massa pedagogiska tips som ni kommer att ha stor andvändning av när ni ska planera era middagar framöver.

GRUNDKURS RÖTT OCH VITT
Denna kurs är för dig som tycker om vin men inte kan särskilt mycket och känner att det skulle vara roligt att lära sig lite mer om drycken generellt samt få lite enkla men användbara tips som förenklar valen i vinbutiken.

FRANSKA RÖDA VINER
Bordeaux, Bourgogne, Rhônedalen, Loire.. Frankrike gör FANTASTISKA röda viner. Vi guidar er genom de olika områdena och smakar och jämför en massa goda viner.

ITALIENSKA RÖDA VINER
Vem älskar inte Italienska rödviner? Och ännu godare blir de när man vet lite mer om dem. Italien är ett vinland med stora variationer. Vi smakar och jämför viner från både norr och söder. Spännande och gott!

Boka

Kontaktinformation

Strandgatan 32
93131 SKELLEFTEÅ
Kontaktperson: Sarah Arnasson
Telefon: 0910-211650

E-post: info@bryggargatan.se
Hemsida: https://bryggargatan.se/

Hitta hit