Stängt för dagen

Din Festaurang

SKELLEFTEHAMN, Skellefteå

Din Festaurang ligger centralt i Skelleftehamn och erbjuder alltid 2 varmrätter, soppa, fint salladsbord, hembakat bröd och kaffekaka på lunchbuffén.

Maten lagas från grunden med så lokala råvaror det bara är möjligt och här hittar du riktigt god husmanskost ofta med en twist. Det är en mysig lokal med marint tema som även uthyres för bröllop, minnesstunder, möten mm. 

Namnet har sitt ursprung från cateringfirman Din Fest som startade en restaurang 2004.

Din Fest driver också puben i lokalen bredvid som i folkmun kallas Barbanken då den finns i Sparbankens fd lokaler. Det är en pub i genuin engelsk anda både vad gäller utbud och inredning. Väl värt ett besök-missa inte quiz-kvällarna! Puben uthyres också till abonnerade fester och minnesstunder. 

Din Fest Catering
Cateringfirman för dig med god smak! Din Fest är ett självklart val när du behöver mat till något evenemang eller tilldragelse vare sig det är privat eller eller via ett företag.

Din Fest har levererat mat till Skellefteborna sen 2003. Här har det aldrig funnits några färdiga menyer utan alla tillfällen är skräddarsydda utifrån önskemål och möjligheter. Privat eller företag-vi hjälper alla som vill och behöver. Bröllop, dop, minnesstund-vi är med er genom hela livet! Vi använder lokala råvaror så långt det är möjligt och har en gedigen vana att catera allt från julbord till midsommarbrickor.

Vi erbjuder en hållbar matupplevelse
Vi använder lokala råvaror och produkter från Björkmans potatis och Svensk Cater. Vi använder hållbarhetsmärkta råvaror/produkter. Alla våra fisk- och skaldjur är certifierade med MSC, ASC och/eller KRAV-märkning. Vi byter ut våra engångsartiklar mot mer hållbara alternativ och vi jobbar för att minska matsvinnet. Du hittar vår meny på fler språk än svenska. Vi erbjuder både veganska och vegetariska alternativ. Hållbarhet för oss innebär att vi lever på bästa sätt för vår jord, av vår jord.

Kontaktinformation

S:t Örjansvägen 8
93232 SKELLEFTEHAMN
Kontaktperson: Kicki Bridges
Telefon: 070-3200777

E-post: info@dinfest.se
Hemsida: www.dinfest.se

Öppettider

  1. IdagStängt
  2. MåndagStängt
  3. TisdagStängt
  4. Onsdag10:30-13:30

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Kör Skelleftehamnsleden (väg 372) från stan mot kusten tills du kommer till ett par rödljus. Ta vänster och du hittar oss i tredje huset på höger sida!

Hitta hit