Kluredo ett virtuellt mordmysterium

Skellefteå

Nyhet september 2022!
Det finns också kluredo på engelska i Skellefteå som heter cluebreak, information och koder finns på Skellefteå Turistcenter

Ta på dig detektivmössan och spela vårt virtuella Mordmysterium.

Ett virtuellt Mordmysterium Ni arbetar i små team på 2-4 personer och dina ”Detektiver” kommer att använda en Kluredo-app för att navigera och söka efter en fast plats. (Allta platser och vittnen hittar ni i Skellefteå Centrum).

Hur går det till?
Ni kommer att leta efter virtuella vittnen, lösa utmaningar i verkligheten och eliminera både misstänkta och mordvapen för att knäcka fallet och avslöja mördaren.
16 vittnen och 6 möjliga mordvapen. Mest poäng vinner!

Kluredo är en rolig och positiv aktivitet för alla!  Fördelarna är obegränsade problemlösning, lite fysisk träning, motivation, kreativitet och fokus … Åh och mycket skratt också!

Biljetten gäller för 1 lag. Max 6 peroner. Det kan enklast beskrivas som en blandning av ett stort Cluedo och Pokemon Go.

Ni köper er biljett på Skellefteå Turistcenter. Sen är det upp till er när ni vill genomföra "mordgåtan".

Rekommenderad åldersgräns är 12 år.

Det tar ca 2,5-3 timmar att genomföra aktiviteten, det går att ta en paus och sedan fortsätta. När man har loggat in behöver aktiviteten under samma dag. 

Nu finns det ett nytt kluredo mordet i Glendale.

Kontakta Skellefteå Turistcenter för mer information. 

Prisinformation

395 kr för ett lag.

Fakta

Kom förbi, ring eller maila Skellefteå Turistcenter så berättar vi mera på info@visitskelleftea.se eller tel. 0910-452510.

Ni kan också swisha inbetalningen så kan vi mejla kod och information.

Hitta hit