Självhushållsstugor

Skellefteå

Boendet spelar roll, och här på Skellefteå Camping har vi många alternativ att välja mellan.
Bo i mysiga stugor av olika karaktär, med allt från 2-7 bäddar.

När du gästar Skellefteå Camping är det bara början på en naturnära, spännande och härlig vistelse. Bo fenomenalt och ta tillfället att prova på några av de många aktiviteter som finns både på området och endast ett stenkast ifrån. Du hittar tempererade inom- och utomhusbad, sportarenor, skidåkning på både längden och utför och skön shopping på bekvämt gångavstånd. Och behöver du pusta ut kan du lita på att vi gör skäl för våra fyra stjärnor. Här arbetar vi helhjärtat för att du och hela familjen ska trivas och må.

Självhushållsstugor
Vi har mysiga självhushållsstugor med upp till 3 sovrum av olika karaktär. Komplett köksutrustning, kylskåp, kokplatta, mikro, wc och dusch. Stugorna har tv, internet och möblerad uteplats. Plats för 1 bil vid stugan med motorvärmare. 

Hotellstugor
För dig som vill ha alla fördelar med att bo i egen stuga men inte göra avkall på det bekväma hotellboendet, har vi det perfekta alternativet - hotellstuga. Sängen är bäddad när du kommer och kudden är puffad. Stugan har 2 bäddar i dubbelsäng. Handduk och badlakan ingår. Komplett köksutrustning, kylskåp, kokplatta, mikro, wc och dusch. Stugorna har tv, internet, fåtöljer, litet bord och möblerad uteplats. Plats för 1 bil vid stugan med motorvärmare.

På bilderna visas olika stugtyper, standarden kan variera. Vissa av 2-bäddsstugorna har inte dusch. Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida för att läsa mer eller boka.

Boka

Hitta hit