Stugor på Vitberget

Skellefteå

På Skellefteå Camping finns stugor för alla behov. Det finns stugor i olika karaktärer med 2 till 8 bäddar, med eller utan vatten och ett antal tillgänglighetsanpassade stugor.

Skellefteå Camping erbjuder fina servicebyggnader, lekplatser, butik och kostnadsfritt trådlöst internet. Det finns möjlighet att kombinera en aktiv semester med shopping, kulturupplevelser och lata dagar. Campingen är belägen på Vitbergetsområdet som erbjuder roliga aktiviteter och träningsmöjligheter året om. Här finns cykelbana, motionsslingor, utomhusbad, äventyrsgolf, tennisbanor samt stadens utbud på gångavstånd. Sommarsäsong på Skellefteå Campingen innebär familjeaktiviteter varje dag och evenemang runt om Skellefteå kommun.  

Skellefteå Camping är mitt i Vitbergets vinterparadis med moderna ski-in/ski-out stugor. Barnvänliga Vitbergsbacken passar perfekt för den alpina debuten. Här finns två nedfarter med liftar, barnbacke med åkband samt en rolig fun-park med hopp och rails. Här finns upplysta längdskidspår för motionärer och hårda tävlingsspår i världsklass.

Stugor
På Skellefteå Camping finns stugor i varierande storlek med upp till 4 sovrum. Komplett köksutrustning, kylskåp, kokplatta, mikro, wc och dusch. Stugorna har tv, internet och möblerad uteplats. Plats för 1 bil vid stugan med motorvärmare.

Vissa av stugorna är tillgänglighetsanpassade, kontakta receptionen för mer information.

LÄS MER HÄR

Boka

Hitta hit