Aurora och Annexet- Rum

Skellefteå

På Skellefteå Camping finns många boendealternativ att välja mellan. I vandrarhemmen Aurora och Annexet finns 26 rum i varierande storlek med både vandrarhemsstandard och hotellkänsla.

Skellefteå Camping erbjuder fina servicebyggnader, lekplatser, butik och kostnadsfritt trådlöst internet. Det finns möjlighet att kombinera en aktiv semester med shopping, kulturupplevelser och lata dagar. Campingen är belägen på Vitbergetsområdet som erbjuder roliga aktiviteter och träningsmöjligheter året om. Här finns cykelbana, motionsslingor, utomhusbad, äventyrsgolf, tennisbanor samt stadens utbud på gångavstånd. Sommarsäsong på Skellefteå Campingen innebär familjeaktiviteter varje dag och evenemang runt om Skellefteå kommun.  

Skellefteå Camping är mitt i Vitbergets vinterparadis med moderna ski-in/ski-out stugor. Barnvänliga Vitbergsbacken passar perfekt för den alpina debuten. Här finns två nedfarter med liftar, barnbacke med åkband samt en rolig fun-park med hopp och rails. Här finns upplysta längdskidspår för motionärer och hårda tävlingsspår i världsklass. 

Vandrarhemmet Aurora 
I Aurora finns 16 rum med hotellstandard, med 1-4 bäddar. Rummen är ljusa och trevliga och alla är utrustade med tv. Två av rummen är tillgänglighetsanpassade och har eget badrum med dusch och toalett. Resterande rum använder den separata avdelningen med duschar och toaletter. Aurora har även ett stort gemensamt kök/allrum med tv och två köksavdelningar med plats för upp till 40 personer. 

Vandrarhemmet Annexet 
I Annexet finns 10 dubbelrum med plats för 20 personer. Rummen på 7 kvm har två enkelsängar, garderob, sängbord, en stol och tv. Det finns nyrenoverade duschar och toaletter i korridoren. Gemensamt kök och allrum. Köket har fullständig köksutrustning.

Boka

Hitta hit