Rum i Galaxen eller Annexet

Skellefteå

Boendet spelar roll, och här på Skellefteå Camping har vi många alternativ att välja mellan.
Välj ett av våra rum med hotellstandard, eller rum i vårt vandrarhem. Gemensamt för båda är att du delar dusch, toalett samt kök och allrum med .de andra som bor i rummen. Alla rum har egen tv.

När du gästar Skellefteå Camping är det bara början på en naturnära, spännande och härlig vistelse. Bo fenomenalt och ta tillfället att prova på några av de många aktiviteter som finns både på området och endast ett stenkast ifrån. Du hittar tempererade inom- och utomhusbad, sportarenor, skidåkning på både längden och utför och skön shopping på bekvämt gångavstånd. Och behöver du pusta ut kan du lita på att vi gör skäl för våra fyra stjärnor. Här arbetar vi helhjärtat för att du och hela familjen ska trivas och må.

Gästgården Galaxen
Detta är vår fina gästgård där du finner 16 fräscha rum med hotellstandard, för 1-4 bäddar. Rummen är ljusa och trevliga och alla är utrustade med tv. 2 av rummen är tillgänglighetsanpassade och har eget badrum med dusch och toalett. Övriga använder den separata avdelningen med duschar och toaletter. Gästgården har även ett stort gemensamt kök/allrum med tv och två köksavdelningar med plats för upp till 40 personer.
Du har en egen hylla i kyl och skafferi. Gästgården ligger alldeles intill receptionen.

Vandrarhemmet Annexet
Här finns 10 dubbelrum med plats för 20 personer. Rummet på 7 kvm har två enkelsängar, garderob, sängbord, en stol samt tv. Nyrenoverade duschar och toaletter i korridoren. Gemensamt kök och allrum. Köket har fullständig köksutrustning, du har en egen hylla i kyl och skafferi. Mindre frys finns. Från köket når du den möblerade altanen. Annexet ligger ett stenkast från receptionen.  

Boka