Hermanssons Bageri
Burvik, Skellefteå
Unikt Lantbageri Grundat 1951 av Paul och Margareta Hermansson i Burvik, en by vid havet utanför Skellefteå.
Drivs vidare idag av dottern Ulla Katarina Hermansson på samma klassiska vis.
Hermanssons Bageri är känt för sitt signaturbröd; Burvikskakan, men också "stjärn-, och pistagebullar" är omtyckta bakverk. Vi bakar både grova matbröd, söta bullar och smörskorpor.
Vi har öppet vårt bageri i Burvik för avhämtning av rykande färskt bröd (se uppdaterade öppettider som annonseras Facebook grupp). Du kan även ofta köpa från oss via på REKO-ringen i Skellefteå.
Under sommaren har vi öppet både café och bageri, med många olika aktiviteter. Många bord kommer finnas ute, och det finns även möjlighet att sitta under tak. Loppis, skattjakt (dagens vinnare får en valfri glass), tipsrunda (veckans vinnare får ett fika värt 100kr) och musikframträdanden (både live och inspelat) under sommaren. Håll koll på vår Facebook eller Instagram för att inte missa något.
En patrullerande bil kommer vara ute onsdag-fredag med hembakt, läsk och glass. Bilen stannar på varje plats ca 30 minuter:
8.30 fd kollonin
9.15 Tällön
10.15 Storön
13.15 Sarasand
12.30 fd kollonin
14.15 Sladan
Varje lördag finns vi även på Bonnstan.
Till festen fixar vi klassiska gräddtårtor och smörgåstårtor enligt önskemål. Tårtor kan beställas året om på tel 0910-782005
Kontakta oss för detaljer eller frågor.
Varmt Välkomna!