Beställningar av presentkort

Skellefteå Centrum's presentkort är en uppskattad gåva som gäller på över 100 caféer, restauranger, butiker, gym och salonger i Skellefteå Centrum och bidrar till en levande stadskärna.

VÄLKOMMEN MED ER BESTÄLLNING AV PRESENTKORT!

Företagsfakturering sker i förskott. En faktura skickas från Visit Skellefteå med förfallodatum innan kortens laddningsdatum (dvs när presentkorten laddas med pengar)

Betalning för privatpersoner sker via Swish till Visit Skellefteå, nr: 123 160 46 44, skriv presentkort på meddelande. Betalningen sker innan korten laddas med pengar.

Vid beställning: Ange antal & summa på varje kort, faktureringsuppgifter, laddningsdatum samt när ni vill hämta korten. Tänk på att ange laddningsdatum, samma datum som ni kommer att dela ut korten till er personal. Korten är giltiga i ett 1 år efter laddningsdatum. När ni har lagt beställningen ska ni få en bekräftelse på mail att den har gått igenom, får ni inte det kontakta maria.rautio@visitskelleftea.se

Hämtning av kort: Beställningar lämnas ut vid uppvisning av legitimation. Har du som beställare/kontaktperson själv inte möjlighet att hämta presentkorten, meddela info@visitskelleftea.se i förväg vem som kommer och hämtar korten. Beställningar som är på över 800 kort bör hämtas med bil, då det packas i en större låda och väger en del.

Vid beställning av 1-19 stycken presentkort kontakta Skellefteå Turistcenter info@visitskelleftea.se, tel. 0910-45 25 10. Vid beställning av minst 20 stycken presentkort fyll i formuläret nedan.