Van Gogh Alive i Skellefteå

EDDAHALLEN | 2 JUNI - 27 AUGUSTI 2023

Upplev den världskända konstnären Vincent van Goghs konstnärskap på ett förtrollande sätt i Skellefteå sommaren 2023. Van Gogh Alive är en multisensorisk konstupplevelse med över 3000 bilder, levande grafik och musik som stimulerar alla sinnen. Utställningen har förtrollat över 8,5 miljoner människor i över 85 länder i städer såsom Beijing, Mexico City, München, London, Sydney och Madrid för att nämna några.

 

BILJETTINFORMATION

Entrébiljetter köps online eller hos Skellefteå Turistcenter innan ditt besök. För att effektivt kunna hantera kapaciteten säljs biljetter till en slottid. Vilket innebär att du väljer en dag och tid för din entré vid ditt besök. Ex. köper du en biljett till slottiden kl 10.00 blir du insläppt mellan kl 10.00-10.30.

Shopping i Skellefteå

Vi är stolta över det stora utbudet av butiker som finns i Skellefteå Centrum, ni hittar flera personliga och unika butiker i en härlig mix med de välkända butikskedjorna. 168 steg mellan två shoppingcenter i centrum, handelsplatser i söder och i norr. Ett brett utbud och många som jobbar för så väl ekologisk som social hållbarhet. Addera ett trevligt bemötande på det, så säger vi 'Välkomna att shoppa i Skellefteå'.