Salonger och studios

Maria Rautio
Maria Rautio
Du förtjänar att ta en stund för dig själv. Du förtjänar en stunds avslappning från vardagens bekymmer, och du förtjänar att få känna dig ompysslad. Du förtjänar en möjlighet att ta hand om både kropp och själ och hämta styrka för att sedan ta dig an världen med påfylld energi. 

Unna dig ett spabesök där du kan slappna av och bli ompysslad. Få en ansiktsbehandling, en härlig massage, och känn återhämtningen fylla dig under ditt spabesök. Unna dig en stund för skönhet med ett besök hos en av våra duktiga frisörsalonger. Låt dem ta hand om ditt hår medan du kan luta dig tillbaka och njuta av skönhetsbehandlingen på hårsalongen. 

Ta hand om dig från insidan ut, med ett yogapass eller två på stadens yogastudio. Sträck ut, slappna av och känn styrkan i din kropp. Ta med dig den styrkan du hittar under yogapasset i allt du gör i din vardag. Passa på att stärka kroppens egen läkningsförmåga genom energigivande och hälsofrämjande behandlingar hos Skellefteå Saltzon. En salong som stärker din kropp och får den att hjälpa dig, parera dig och följa dig.