Grundskatanstugan

Lövånger, Skellefteå

Grundskatanstugan ligger i södra delen av Bjuröklubbs naturreservat i direkt anslutning till havet. Stugan är avsedd för tillfälligt boende (1–2 nätter) för friluftslivet, och rymmer 6-7 personer.

Visa även välvilja för tillfälliga dagbesökare som vill ha skydd en stund eller bara kolla i stugan.

Boka boende i Grundskatanstugan

Stugan är låst och du får tillgång till nyckel efter bokning. Under barmarksperiod kan man köra bil fram till stugan på Grundskatan.

Boka stugan genom att kontakta:

Tomas Staafjord 070-605 13 13

eller

Staffan Markström 070-510 66 60

Praktisk information

I stora rummet finns våningssäng där den undre slafen är 120 cm bred och övre slafen 90 cm. I lilla rummet finns en våningssäng där båda sängarna är 90 cm breda. Det finns även 2 extra madrasser. Stugan rymmer 6–7 personer.

Övernattning i stugan kostar 200 kr per person och natt. Barn 0–15 år bor gratis. Avgiften används till stugans underhåll, utrustning och ved. Betalningsinformation finns i stugan.

Stugan har gasolspis och vedkamin i köket och i stora rummet finns en öppen spis. Enkel retroköksutrustning, madrasser, kuddar och yllefiltar. Vatten får man ta med sig själv eller hämta i gästhamnen sommartid. Ta med lakan eller sovsäck. Du som besökare städar efter dig, hugger och bär in ved från förrådet utanför stugan. Slask töms i slaskkonen vid förrådet.

I stugan är det tillåtet att ha hund, men den får inte ligga på madrasser eller filtar. Använd inte heller köksutrustning som matskål.

Hitta hit