Hur skulle du vilja bo om du fick välja fritt?

Hemmet är livets knytpunkt. Den trygga hamnen som ger oss människor möjligheten att hitta balans mellan jobb, umgänge och fritid. Skellefteå är, en till ytan, stor kommun med gott om plats vilket ger goda chanser att hitta sitt drömboende och skapa balans i livet. Dessutom till ett rimligare pris än i våra svenska storstäder. 

De sålde allt och flyttade till norra Sverige

En attraktiv landsbygd

Landsbygden är en mycket viktig motvikt till dagens växande städer och det behöver inte ses som att det ena är bättre än det andra, tvärtom behövs båda delar. Hittills har mäklarbranschen inte fokuserat på landsbygden vilket har försvagat prisutvecklingen på dessa fastigheter och i sin tur hämmar det utvecklingen. Det är där Marklund mäkleri kliver in i bilden.

 

Marklund Mäkleri grundades av Ann-Helén Bågesund Marklund 2018, och drivkrafterna bakom mäkleriet är övertygelsen om att fler kan må gott av att leva närmare naturen om de bara fick hjälp att hitta dit. Ann-Heléns släkt har i generationer bott på landsbygden, och att leva och bo i naturen är för henne en självklarhet.

 

Nära till mat och loppis

Ett liv i balans handlar om mer än att bo på en plats som ger dig lugn. Det handlar även om goda vanor som kan skapa lugn och välbefinnande. När du handlar lokalproducerade råvaror och matprodukter kan du känna dig trygg i att veta exakt varifrån maten kommer. Och om du skippar stressen med att ditt hem måste innehålla "rätt" trendpryl kan du istället fynda liknande produkter på andrahandsmarknaden och på loppisar för en mycket mindre peng. 

Alla delar av det enkla livet

Vi har definierat det enkla livet utifrån fyra olika punkter som vi tycker utmärker vårt sätt att leva. Just nu befinner du dig på en av dem, men är du inte lite nyfiken på vad de andra punkterna består av?