Frigör tid till det du verkligen älskar

Oavsett om du föredrar sommaren framför vintern, ett hårt springpass i skogen eller en lugn dag på stranden, cykelsadeln framför bilsätet eller ja vad som helst så finns det tid för dina passioner här i Skellefteå. Här finns nämligen det mesta bara 10, 20 minuter bort med bil. Samma tid men till fots om du bor i centrala Skellefteå. Fantastiskt, eller hur?

Digitala guider som hjälper dig hitta rätt

Vi har tagit fram ett antal olika guider inom olika ämnen och för olika platser i och runt Skellefteå, så att du snabbt och enkelt ska kunna hitta exakt det du letar efter. 

Vinterdagar att njuta av

En fördel med att bo här uppe i norr är att du får ordentliga skillnader i årstider. Sommarens dygn är ljusa, medan vinterns dagar mörka. Istället lyses vinternätternas himlar upp av dansande norrsken i gröna, rosa och lila nyanser. Och just de här skillnaderna mellan årstiderna tar vi vara på. Vi utmanar oss i kylan med ett bad, med utförsåkning i centrala Skellefteå och snölek var helst du befinner dig.

Alla delar av det enkla livet

Vi har definierat det enkla livet utifrån fyra olika punkter som vi tycker utmärker vårt sätt att leva. Just nu befinner du dig på en av dem, men är du inte lite nyfiken på vad de andra punkterna består av?