Våra bästa tips till livsnjutaren

Du som älskar att unna dig, att passa på, och att sätta guldkant på tillvaron. Oavsett om det handlar om att ta en extra stor kaffe från ditt favoritfik, kanske till och med en chokladboll till det, eller slå på stort med hela från-kropp-till-tå-paketet på spaet runt hörnet vill vi ge dig våra absolut bästa tips på vad du hittar i Skellefteå. Ta med din bästa kompis på en finmiddag, shoppa loss i perfekt centrumshopping, se din favorit artist i toppmoderna lokaler och avsluta hela dagen med room service på hotellrummet.

Unna dig en lyxig upplevelse

På den här sidan vill vi samla alla lyxiga upplevelser som du kan göra i Skellefteå. Alla aktiviteter som vi tycker att du kan unna dig att göra, antingen ensam eller med någon du tycker om. Lyxa till det med en natt på ett boende som du kan minnas för livet, oavsett om du är på genomresa eller bor på orten. Finns det något lyxigare än att få komma bort för en natt eller två, sova i en annan säng, uppleva en annan vardag och slippa allt det tråkiga? I Skellefteå har vi gott om unika och lyxiga boenden.

 

En annan sak förutom boende som du kan unna dig är en upplevelse på scen. Tänk dig att du en vanlig grå tisdag går och ser världsstjärnor uppträda på scenen på kvällen, vilken lyx. Eller myser ner det i en teaterlokal och rycks med i skådespelarnas skickliga ordlekar. Det är något helt annat än att sitta i soffan och se på tv kan vi lova dig. Unna dig något extra som lyser upp din vardag.

 

Det lyxigaste du kan unna dig och dina smaklökar är en middag på en av våra bästa restauranger. Där de finaste råvarorna valts ut och komponerats ihop till unika smakupplevelser. Kombinerat med de finaste vinerna kommer det bli en minnesvärd stund för dig och dina kära. Unna dig en trerätters middag i lyxiga miljöer där servicen är på topp.